söndag 7 april 2013

Pausar en stund


Jag har beslutat mig för att ta en bloggpaus på obestämd tid av olika anledningar. Om det blir några veckor eller några månader vet jag inte riktigt. Men jag lovar att komma tillbaka fylld av inspiration och med massor av härliga recept! Jag hoppas att ni fortfarande finns kvar då, kära läsare.

Finns ni på Twitter, får ni gärna följa mig där för att lättare se när jag börjar uppdatera bloggen igen. Självklart kommer jag fortfarande kika in på era bloggar, samt svara på eventuella kommentarer och e-mail. Ha det underbart så länge så ses vi runt i bloggosfären!

19 kommentarer:

 1. Okej, kommer sakna dig. Men det klart du ska ta paus om du behöver det. Vi finns kvar här när du väljer att komma tillbaka.
  Sköt om sig och ta det lugnt!
  *kramar* /Trollmamma

  SvaraRadera
 2. Klart du ska pausa om du känner att du behöver det, vi återvänder när du återvänder!
  Ha det så bra så länge,
  kramar

  SvaraRadera
 3. Ta en så lång paus du behöver!!! Men kom tillbaka snart...;)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ta en så lång paus du behöver, kommer sakna dina härliga inlägg men ibland måste man tänka på vad man vill och behöver :) Ser fram emot din återkomst i bloggvärlden!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Kikar in och säger hej.
  Ska bli skoj att ses på Bloggdagen i maj :-)

  SvaraRadera
 6. Ibland kan man behöva en paus :) Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 7. Jag förstår dig - ibland behöver man pausa för att "komma vidare". Hoppas att du hittar riktigt mycket inspiration under tiden. Och låt det ta den tid det tar. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det så. Jag känner mig lite mer inspirerad redan, så det blir nog bra till slut. Är skönt att bara ta det lugnt och samla energi :) Kram!

   Radera
 8. Jag tror att det är nyttigt att ta pauser ibland. En blogg kräver så mycket och man är påkopplad 24 timmar om dygnet, så för att orka det är det klokt att stänga av helt.
  Jag behandlar min blogg som ett riktigt arbete. Jag får titta min mail 7-16 vardagar, sen är jag helledig från alla sociala medier hela helgen och då stänger jag även av mobiltelefonen.

  Inte helt realistiskt när man har ett heltidsarbete, jag vet. Men som egenföretagare kan jag göra så här.

  Ta hand om dig nu och var borta så länge du behöver, tills du finner att det är roligt igen.
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kan man ha bloggen som en del i sitt arbete så är det nog enklare, man kan strukturera upp det på ett annat sätt och "ta ledigt".

   Samlar all energi jag kan just nu, hoppas jag kan komma tillbaka med massor av glädje och skaparlust! :)

   Radera
 9. Ja prova de nya singoallakakorna, väldigt mumsiga kan jag lova :D

  SvaraRadera
 10. Åh, vad synd är min första tanke, men jag kan gott förstå dig. Det tar mycket tid och kraft att blogga regelbundet. Jag kikar in här då och då helt enkelt och hoppas du är tillbaka snart! Kram

  SvaraRadera
 11. Saknar dina inlägg (även om jag inte alltid kommenterar). Men förstår att du behöver en paus. Vi väntar på dig när du är redo att ge oss härlig inspiration igen! :)

  SvaraRadera