fredag 10 augusti 2012

Fredagsfavoriter v 32



Glad fredag! Som vanligt bjuder jag på lite länkar denna dag, i form av recept som blivit bokmärkta hos mig under den senaste veckan:

- Har sett många recept på kakor som tillagas i gjutjärnsstekpannor den senaste tiden. Här är ett exempel - Brown Butter Skillet Cookie with Butterscotch Sauce från Completely Delicious. Ser så härligt rustikt ut - och gott! Måste investera i en gjutjärnspanna snarast.

- Bambi's blogg är en sådan där som inte bara handlar om mat och bak. But we won't hold that against her, right? ;) Tur att hon har så jäkla smarriga recept, kolla in denna Banan- och Chokladtårta. Älskar all den härliga frostingen, yum!

- En cupcake som smakar som ett glas vin? Stef från Cupcake Project kommer på de mest underliga cupcakes, men visst blir man nyfiken på hur det smakar! Frostingen på denna tror jag smakar helt himmelskt iallafall, så mycket kan jag säga. Check it out: Riesling Cupcakes with Pear Mascarpone Frosting.

- En annan spännande ingrediens har tjejerna från Le Parfait använt sig av, nämligen rödbetor. Denna Rödbetskaka med Vaniljglasyr beskriver de som en variant på morotskaka. Tycker det låter som ett alldeles utmärkt bra sätt att få i sig de fem portioner grönsaker man behöver per dag! ;)

Hoppas ni får en bra helg! Står det något spännande på agendan, tro?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar