fredag 26 oktober 2012

Ny sökmotor för mat- och bakbloggar

Har ni sett att bloggen Recepten.nu har fixat en speciell sökmotor som gör att man kan söka efter recept på vissa utvalda mat- och bakbloggar? Om man själv har en blogg, kan man anmäla sig att vara med i denna, och förhoppningsvis gör detta att fler hittar till ens blogg. Låter ju inte helt dumt, eller hur?

Klicka här för att läsa mer och ta reda på hur du anmäler din blogg!

Tänkte också passa på att tipsa om en ny produkt hos Clas Ohlson, nämligen ett pralinkit. För 149 kr får man en rostfri skål med hällpipar, en doppgaffel, en spiralformad sked, droppgaller och två olika aluminiumformar

 Bild från clasohlson.com/se

Jag köpte ett idag, tycker det var ett väldigt bra pris för det man får. Det är inget för den som har planer på storskalig pralintillverkning dock, droppgallret är bara 23x23 cm och skålen rymmer ca 3 dl. Men är ju perfekt om man bara vill testa att göra några tryfflar hemma. Tillbehör till pralintillverkning brukar vara ganska dyrt annars, så tycker det är kul att företag som Clas Ohlson tar in sådana här saker. De har utökat sitt baksortiment i övrigt också nu till hösten, så iväg och kolla i närmaste butik om du inte gjort det än!


1 kommentar:

  1. Vilken bra tips! Det ska jag titta på snart på när jag i stan!Tack!

    SvaraRadera